Erhvervscoaching

Erhvervs-coaching

Personaleledelse, udvikling og sparring

Ditte Lindqvist Gl. Bregnerødvej 16

Coaching og workshops

Jeg kan hjælpe jer med at stille skarpt på, hvordan I løser problemstillinger med jeres personale. Det gør jeg ved coaching og workshops i bl.a. forebyggelse af stress, personlighedstyper og konflikthåndtering. Coaching kan både foregå én til én og i mindre teams, og jeg kommer gerne ud til jer i processen.

Jeg har selv en mangeårig karriere bag mig som leder i erhvervslivet gennem 25 år. Her beskæftigede jeg mig inden for særligt salg og ledelse samt rådgivning og coaching af såvel ledere som medarbejdere. I dag beskæftiger jeg mig også med virksomhedscoaching som  freelancecoach for bl.a. Hoffmann, Genmab, Focus2 Byggerådgivning, Elsec og Sales Support Danmark, og jeg ser frem til også at hjælpe jeres virksomhed ud af de problemstillinger, som I oplever.

Jeg er certificeret NLP Master coach, Enneagram Practitioner, og har i rigtig mange år arbejdet professionelt med udvikling af mennesker på alle niveauer. 

Teamworkshop: Konflikthåndtering – hvordan konflikter kan forebygges og håndteres

Det overordnede mål er at styrke kommunikationen og samarbejdet mellem medarbejderne samt at få værktøjer til at håndtere uoverensstemmelser – internt, eksternt og med kunder og leverandører.

For at lykkes er der behov for at sætte fokus på, hvordan man trækker en streg i sandet ved en uoverensstemmelse. Teamet vil lære, hvordan man afleverer en besked, som føles ubehagelig til en kollega, kunde eller leverandør. Hvordan man samtidig italesætter sit sprog, så samtalen bliver konstruktiv, og output, mål og resultater bliver forstået – og nået.

Forløbet vil bidrage til at skabe refleksion, læring og proaktiv aktion i teamet i forhold til den interne og eksterne kommunikation og samarbejdet med kunder og leverandører. I vil få gladere og mere proaktive, ansvarlige medarbejdere, der er mere bevidste om sig selv og om kollegaer, kunder og leverandører. I vil opnå indsigt i jeres forskellige kommunikationsformer, og hvordan det påvirker teamet og kunderne i dagligdagen.

Dit autentiske lederskab: 1:1-forløb – Du bliver den bedste udgave af dig selv som leder

Er du klar til at investere i din fremtidige identitet, øge din selvbevidsthed og lære at bruge din intuition som leder?

Autencitet handler om at være ægte. At være tro mod ens egen personlighed, troværdig, overbevisende, pålidelig og tillidsvækkende. Du vil lære at studere dig selv, dine værdier, dine indre styrker og udviklingspotentialer. Du vil blive knivskarp på, hvem du er, og hvad du vil. Du bliver lynhurtig til at afkode og aflæse menneskers udfordringer samtidigt med a du bliver langt bedre til at se mennesker i øjenhøjde, så du kan hjælpe dem med at løse de udfordringer, der holder dem fast i de samme tanke- og handlingsmønstre. 

Dit autentiske lederskab er et 1:1-forløb, hvor du vil udvikle dit fulde potentiale som et helt menneske. Du bliver den bedste udgave af dig selv som leder, så du kan skabe større følgeskab fra dine medarbejdere – og dét skaber altså ekstraordinært gode resultater.

Teamworkshop: Styrk dit teams kommunikation og samarbejde

Det overordnede mål er at styrke kommunikationen og samarbejdet i teamet. For at lykkes er der behov for at sætte fokus på kommunikationen mellem forskellige personlighedstyper. Hertil anvender jeg Disc, Enneagrammet.

Vi arbejder med, hvorfor det er så vigtigt at være opmærksom på egen adfærd og følelser, og hvordan man styrker samarbejdet med andre gennem rummelighed, bevidsthed og anerkendelse. Samtidig lærer vi, hvordan man italesætter sit sprog, så samtalen bliver konstruktiv.

Forløbet vil bidrage til at skabe refleksion, læring og proaktiv aktion i teamet i forhold til den interne og eksterne kommunikation og samarbejde. Det skaber gladere, mere proaktive og ansvarlige medarbejdere, der er bevidste om sig selv, kollegaerne, deres kommunikationsform, og hvordan det påvirker teamet i dagligdagen.

Teamworkshop: Værktøjer til at håndtere og undgå stress i en travl hverdag 

Det overordnede mål er at blive mere skarp på, og bevidst omkring, hvordan man undgår at blive stresset i en travl hverdag med skarpe deadlines og mange arbejdsopgaver. I får værktøjer til, hvad I hver især kan gøre for at mindske uro, fx i situationer, hvor man allerede føler sig presset.

Workshoppen vil bidrage til at skabe tryghed, læring, proaktiv aktion og ansvarstagen i teamet. Herved mindskes stresssymptomer, fordi I bliver bevidste om jeres egen tilstand, hvornår I hver især løber rundt i et stresset hamsterhjul, og hvordan I selv kan nedbringe jeres stress-symptomer.

Som team vil I blive mere skarpe på symptomer, kommunikation, I vil få et bedre menneskesyn – både på jer selv og jeres kollegaer, og hermed bidrage til mere effektivitet, der i sidste ende, skaber resultater på bundlinjen.

1:1 coaching / mentor sessions, medarbejdere, trivsel, ledelse, kommunikation

Er der medarbejdere på jeres arbejdsplads, som har udfordringer med at nå sine arbejdsopgaver, udvikle sig eller har stress-symptomer? Så er det en rigtig god idé at investere i 1:1-mentorsessions for hurtigst muligt at få medarbejderen tilbage på sporet igen.

Også ledende medarbejdere kan opleve udfordringer i forhold til, hvordan de skal kommunikere, håndtere og udvikle deres team. De kan også have brug for en sparringspartner, der giver værktøjer og support til personlig og faglig vækst.

Nogle af mine erhvervskunder

Jeg er så heldig at få lov at arbejde som freelancecoach hos mange forskellige virksomheder. Forløbene har været forskellige, men udbyttet stort hos dem alle.

Vi har i Order Group brugt Ditte Lindqvist som erhvervscoach.

Gennem personlige samtaler og coaching i plenum styrede Ditte os gennem et godt forløb, der for os ender ud i bedre samarbejde og samhørighed internt i ledelsen.
Tak for din indsats Ditte.

- Henrik Buck

Order Group

Vi har i Order Group brugt Ditte Lindqvist som erhvervscoach. Gennem personlige samtaler og coaching i plenum styrede Ditte os gennem et godt forløb, der for os ender ud i bedre samarbejde og samhørighed internt i ledelsen. Tak for din indsats Ditte. – Henrik Buck
Focus2 har opnået en mere effektiv målrettethed, og forståelse af konfliktoptrappende situationer. Sælgerne er blevet mere skarpe på deres kunder, via menneskesyn, og der er skabt mulighed for 
flere ordre, og resultater på bundlinjen. De har forbedret relationerne til kunder og kollegaer, som hurtigere bliver aflæst, og et målrettet fokus med det samme.

Focus2 Byggerådgivning

Focus2 har opnået en mere effektiv målrettethed, og forståelse af konfliktoptrappende situationer. Sælgerne er blevet mere skarpe på deres kunder, via menneskesyn, og der er skabt mulighed for flere ordre, og resultater på bundlinjen. De har forbedret relationerne til kunder og kollegaer, som hurtigere bliver aflæst, og et målrettet fokus med det samme.
Elsec har lært at aflæse mennesker, og løse konflikter på en god, konstruktiv og effektiv måde. De har implementeret en udviklende forbedring af kommunikationen, blandt kollegaer og til kunder. Endvidere, har de lært hvordan mennesker skal håndteres forskelligt, og således at det bliver mere resultatskabende for virksomheden.

Elsec

Elsec har lært at aflæse mennesker, og løse konflikter på en god, konstruktiv og effektiv måde. De har implementeret en udviklende forbedring af kommunikationen, blandt kollegaer og til kunder. Endvidere, har de lært hvordan mennesker skal håndteres forskelligt, og således at det bliver mere resultatskabende for virksomheden.
Pro-Capture One 2205-Edit-Edit-Edit

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist