Workshops

Workshops

Udviklende workshops til virksomheder og private

Klinik Ditte Lindqvist

Den personlige udvikling i fokus

På mine workshops er fokus på din egen, personlige udvikling. Du vil få et inspirerende og udviklende forløb, uanset om vi mødes i privatregi eller på dit arbejde. Sammen går vi tæt på dine kompetencer, så du kan udnytte dit fulde potentiale og blive en bedre udgave af dig selv – til glæde for både arbejdsliv og privatliv.

Erhvervsworkshops

Er du klar til at investere i din fremtidige identitet, øge din selvbevidsthed og lære at bruge din intuition som leder eller medarbejder? 

_DSC3072

Dit autentiske lederskab – 1:1-forløb

Er du klar til at investere i din fremtidige identitet, øge din selvbevidsthed og lære at bruge din intuition som leder? På dit autentiske lederskab, vil du udvikle dit fulde potentiale som et helt menneske. Du vil blive den bedste udgave af dig selv – også som leder. Du vil opnå større følgeskab fra dine medarbejdere, og dét giver altså ekstraordinært gode resultater på bundlinjen.

Du vil lære at studere dig selv, dine værdier, dine indre styrker og udviklingspotentialer. Autenticitet er at være ægte, tro mod ens egen personlighed, fuldt troværdig, pålidelig og tillidsvækkende. Og jeg slipper dig ikke – jeg støtter dig undervejs med supervision, refleksion og træning af dine nye skills.

Personlighedstyper og kommunikation – team-workshop

Styrk den personlige selvindsigt, kommunikationen og samarbejdet i teamet. Vi sætter spot på forskellige personlighedstyper via Disc profilanalyser og Enneagrammet. Hvordan lykkes samarbejdet, når vi opnår større indsigt og nye udviklingsmuligheder.

Teamet vil få inspiration til, hvordan samarbejdet styrkes gennem rummelighed, bevidsthed og anerkendelse. Der vil være hands on-teamopgaver, så I får afprøvet de nye værktøjer i en, for jer, relevant kontekst.

Konflikthåndtering – team-workshop

Vi styrker kommunikationen mellem de forskellige personlighedstyper, der er repræsenteret i jeres team. Sammen styrker vi håndteringen af uoverensstemmelser – internt som eksternt. Vi sættes fokus på, hvordan man afleverer beskeder som føles ubehagelige, og hvordan man trækker en streg i sandet, når uoverensstemmelser opstår.

Vi kigger også på, hvorfor det er så vigtigt at kende sin egen tilstand og være opmærksom på egne følelser og adfærd i kommunikationen med andre. Der vil være hands on-teamopgaver, så I får afprøvet de nye værktøjer i en, for jer, relevant kontekst.

Stresshåndtering – team-workshop

Ønsker I at blive skarpe på, hvordan I undgår at blive stressede, og hvordan I håndterer jeres arbejdsopgaver optimalt? Sammen sætter vi fokus på kommunikationen mellem de forskellige personlighedstyper, lige som vi søger at blive mere bevidste om egen tilstand, tanker og følelser.

Jeg giver jer en masse konkrete værktøjer til, hvad man kan gøre for at nedbringe sin stress. Der vil være individuelle hands on-teamopgaver undervejs, så I får afprøvet de nye værktøjer i en, for jer, relevant konteks

 

workshops

Workshops for private

Lær at anvende dit fulde potentiale, at lytte til din intuition, at studere dig selv og dine værdier, dine indre styrker og udviklingspotentialer.

Dit autentiske og bevidste jeg – et spirituelt udviklingsforløb

Er du spirituelt interesseret? Og drømmer du om at arbejde meget mere med din egen spirituelle og personlige udvikling? Forløbet er for dig, der er nysgerrig og ønsker at udvikle og løfte din bevidsthed, så du kan træffe de beslutninger, der er de helt rigtige for dig. Du vil opnå en større frihed i at være præcis den, du er.

Du vil få mulighed for at udvikle dine intuitive evner i et trygt og professionelt miljø sammen med andre ligesindede.  Du vil lære at studere dig selv, dine værdier, dine indre styrker og udviklingspotentialer. Autenticitet er at være ægte, tro mod ens egen personlighed, fuldt troværdig, pålidelig og tillidsvækkende. Bevidsthed er at rumme sig selv og andre, og at kunne sætte ord på, hvordan tanker og følelser skaber livssammenhænge og energier. Du vil være støttet undervejs med supervision, refleksion og træning af dine nye skills.

Visualiserings teknikker der virker – 2 dags workshop med max 6-8 deltagere

Lær at anvende meget stærke og kraftfulde visualiseringsteknikker, der kan forandre dig og dit mindset, så du kan skabe det liv, du ønsker.

Jeg har i mange år udviklet og forfinet visualiseringsteknikkerne i et tæt samarbejde med mine skønne klienter. Teknikkerne opløser og forandrer indre processer, tankemønstre og kroppens uro. Adfærden ændres, så du har færre tanker og langt mere lethed og ro i kroppen.

 

Lær at få  ro på dit barns uro – 2 dags workshop med max 6-8 deltagere

Hvor går man hen og får hjælp til sit barn, hvis det er uroligt, har søvnproblemer, ondt i maven eller i kroppen, det kravler på væggene, er udad- eller indadreagerende, har problemer med samværet og de andre børn i skolen, eller…?

Mange børn har fået stillet forskellige diagnoser, men der er også mange børn, der ikke har diagnoser, som har følelserne helt ude på tøjet. En følsomhed, som kan være særlig sensitiv. På workshoppen inspirerer og lærer jeg dig at matche dit barn – både i kommunikationsform og på det følelsesmæssige plan. Du er nemlig nødt til at finde din egen ro, så du kan hjælpe dit barn med at finde sin indre ro.

MEDITATIONSEVENT 

Indimellem afholder jeg meditationsevents. Her starter du din dag med to healende meditationer, hvor du giver din krop og dit sind en selvkærlig pause. Du slipper dine spændinger, genvinder din balance og henter ny energi.

Jeg vil annoncere på siden her, hvornår fremtidige meditationsevents afholdes, lige som du finder information på mine sociale medieprofiler omkring kommende events, så lad os endelig holde kontakten på Facebook og Instagram.

 

Anbefalinger

 • “Jeg har været til både individuel coaching og deltaget i en workshop og i flere gruppeforløb hos Ditte. Jeg kan uden at blinke med øjnene sige, at Ditte er det menneske, der har hjulpet mig bedst og mest. Hun er varm, skarp og indsigtsfuld og så giver hun mig det, jeg har behov for at høre for at komme videre. Og hun gør det på en favnende og kærlig måde – altid med et touch af humor og et varmt glimt i øjet. Mine allervarmeste anbefalinger til Ditte. 5 stjerner mindst.”

  Mette Weinreich

 • ”Super godt, professionelt og virkelig givende. Jeg kan varmt anbefale Ditte og hendes ekspertise” 

  Cecilie Winge

 • “Hos Ditte er du i centrum og man føler sig tryg. Hun er super dygtig til det hun laver. Jeg kan varmt anbefale at bruge hende til det, hun er SÅ god til” 

  Bolette Graven

 • “Jeg har gået hos Ditte i et 8 ugers mindfulness forløb, som virkelig har gjort noget fantastisk for mig. Jeg har fra 1. Dag følt mig utrolig tryg hos Ditte, hun har enormt meget empati og er menneske kender til fingrespidserne hvilket er en kæmpe fordel når man selv har svært ved at sætte ord på tanker og følelser. Ditte er utrolig varm, sød og dygtig og har den mest fantastiske rolige stemme, som man lytter til hverdag, når man meditere og det er virkelig så afslappende at det kan være svært og holde sig vågen. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte og jeg vil altid have Ditte i mine tanker, da jeg har fået SÅ mange gode redskaber med i rygsækken som kan bruges resten af livet. Hun fortjener MERE end 5

  Anne Seeberg Hendriksen

 • “Jeg har gået til meditation hos Ditte i 1-2 år. Ditte har et fantastisk væsen og en kanon stemme, som bare går dybt i en (også selvom man sover). Hver torsdag når meditation er overstået har jeg det bare SÅ godt. Hun kan se mit mood i det øjeblik jeg træder ind af døren, men efter en time i selskab med Ditte er mit sind lettere, selvom jeg må dele hende med de andre 😉 Da jeg blev selvstændig kort efter at jeg var startet hos Ditte og var SÅ stresset, kom jeg til Ditte hver uge, selvom jeg egentlig havde andre ting at bruge tiden på, for det at være i Dittes selskab giver styrke – og mod.”

  Charlotte Løfberg

 • “Jeg har lige være til min første session i meditation nogensinde. Det var en virkelig god oplevelse. Ditte er nærværende og fik mig til at føle en stor velvære, mens hun guidede os igennem en masse positive følelser. Jeg slap fortid og fremtid og var bare til stede. Jeg vil klart anbefale Dittes meditationshold, og glæder mig allerede til næste gang”

  Kristine Kryger

 • Ditte er en enestående formidler og visionkeeper. Hun beriger med sin viden og energi på en måde som er så tillidsvækkende og kærlig. Hendes fortællinger er relaterbare og brugbare. Ditte er autentisk og bidrager med stor professionalisme, så man føler sig tryg i hendes nærvær”

  Mille Bertelsen 

 • ”Sjældent har jeg været på et kursus, hvor der har været så meget flow og et helt fantastisk nærvær. Ditte kan noget helt særligt med sin kærlige måde at undervise på. Ditte er bare en fantastisk underviser. Jeg føler mig så meget mødt og samtidig får jeg et skub i den rigtig retning.

  Jeg kan varmt anbefale Ditte”

  Helle Wallin

 • “Det er så skønt at være på kursus hos dig! Du forstår virkelig at skabe trygge rammer så jeg tør give slip og tage hvad der kommer. Der er en unik stemning af at det skal være roligt men alligevel sker der noget hele tiden, så jeg bliver fyldt op på en skøn måde. Energierne elsker at arbejde sammen med dig, det er jeg sikker på.”

  Janne

 • ”Ditte er en fantastisk underviser. Hun formår at skabe tryghed, varme og få deltagerne til at føle sig godt tilpas i hendes fantastiske lokaler og omgivelser. Ditte formidler sin viden på en forståelig og brugbar måde og hun er så autentisk ved bare at være sig selv. Jeg kan varmt anbefale Dittes kurser.”

  Bolette Graven

Ditte Lindqvist portræt

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist