Lyt til mine meditationer

Jeg har indtalt et par gratis meditationer til dig, som har brug for ro og balance i din hverdag.

meditation - boost dit mod

Meditation – Boost dit mod

Denne meditation er til dig, der har lyst til at booste dit mod. Livets udfordringer og udviklingsmuligheder kræver ofte at vi modigt bevæger os derhen hvor vi gerne vil.

Sommetider, kan det føles som om vi mister modet undervejs i at stå stærkt med de beslutninger som vi har truffet. I denne meditation vil jeg guide dig igennem hvad der kan løfte dig til at booste dit mod.

Lyt til meditationen her

meditation - selvhealing

Meditation – Selvhealing

Denne meditation er til dig, der har lyst til at lære hvordan du bruger din egen energi til at heale dig selv, så du kan føle dig lettere og mere glad i kroppen.

Du for mulighed for, med enkle visualiserings teknikker, at ændre det der føles uroligt inde dig, dér hvor du føler dig tappet, og har brug for fornyet og kraftfuld energi.

Lyt til meditationen her

Meditation Slip din tung energi

Meditation – Slip din tunge energi

Denne meditation er til dig, der har brug for, at din krop og dine tanker føles lettere. Måske du føler dig træt, trist eller tung og har brug for at vende blikket selvkærligt indad.

Jeg anvender visualiseringsteknikker undervejs, som bl.a. består af dejlige billeder, som jeg håber du vil være åben over for. Det er effekten af din proces, der er den vigtige del.

Lyt til meditationen her

Meditation indre ro

Meditation – Indre ro 

Er du en af dem, der har lagt mærke til, hvor træt og drænet du bliver i denne uvante tid? Kroppen kan føles urolig og utryg. Du har måske en masse tanker, der virker som om de kører rundt i turbofart.

Du er ikke den eneste! Jeg taler med rigtig mange mennesker, som er påvirket af denne meget uvante situation, som corona har ført med sig, og som trænger til at finde ro i en stille stund med blikket vendt indad.

Lyt til meditationen her

102798768_2572399429695563_2566786838658196952_o

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist