Ditte Lindqvist

Jeg tror på, at vi alle er unikke mennesker, som indeholder de ressourcer, potentialer og styrker, som vi har brug for.

Min baggrund

Jeg har i gennem mange år studeret personlig selvudvikling. Jeg mener, at den sammenhæng, der er mellem krop og sind, er af stor betydning for vores måde at leve livet på. Vores helbreds tilstand hænger ofte sammen med, hvordan vi tænker, og hvordan vi, bl.a. via vores sanser, programmerer os selv.

På den måde får og danner vi vores individuelle opfattelse af virkeligheden. En opfattelse med stor betydning for, hvordan vi ser på os selv, på måden vi fungerer i vores hverdag – også i samspillet med andre.

Jeg tror på, at vi alle er unikke mennesker, som indeholder de ressourcer, potentialer og styrker, som vi hver især har brug for. Sommetider har vores egne overbevisninger og filtre dog sløret vores tilgang til disse egenskaber. Jeg kan hjælpe dig med at opdage, genopdage og rette fokus mod dig selv. Jeg kan lære dig at anvende de mest grundlæggende mindfulness-principper, så du kan få mere ro og glæde i dit liv, og så du kan finde ind til dit fulde potentiale. Når du er bevidst om dét, kan du nemmere omsætte dine drømme og ændre din hverdag.

 

_DSC1384-Edit

Hypnose som redskab

Med hypnosen kan vi gå ned i de dybere lag af din bevidsthed og finde ind til kernen af dine udfordringer i livet. Her kan vi arbejde med de forandringer, der skal til for, at du udvikler dig i netop den retning, du ønsker og drømmer om.

Jeg har gennem årene hjulpet mange skønne og modige mennesker i min klinik, og jeg ser frem til også at hjælpe dig godt videre.

.

Anbefalinger

 • “Kun positive ord her fra til Ditte! Fra når man træder ind i lokalet til man går der fra igen, føler man at bliver lyttet til og der bliver vist interesse. Man kan mærke hvor meget hun brænder for at hjælpe andre og hun kan virkelig sit arbejde. Jeg har kun positive ord til Ditte. Hvis man går og fumler med små som store problemer, og man overvejer en tur forbi Ditte så vil jeg bare anbefale at booke en tid hurtigst muligt, for hun kan virkelig noget helt særligt! Ikke nok med at hun har ændret mit syn på den problematik jeg kom med, har hun også fundet sider frem om mig selv som jeg ikke kendte til”

  Julie Overgaard

 • “Jeg kan meget varmt anbefale Ditte Lindqvist. Hun er super dygtig. Et meget varmt og dejligt menneske samt en stor menneskekender. Hun er dygtig til at guide en og fokusere på de vigtige ting, hjælpe med at skabe forandring og ro i sjælen. Ditte Lindqvist kan klart anbefales

  Tine Jensen

 • “Ditte har været en kæmpe hjælp for mig, da hele verden brød sammen om ørerne på mig. Gået ned med stress og angst, og der stod Ditte. Hun lærte mig at trække vejret, hvad man tror er en selvfølge, men det er det ikke. Hun gav mig værktøjer til at komme igennem en meget svær tid og jeg føler nu at jeg er kommet over på den anden side. I dag hører jeg på Ditte i 20 minutter før jeg går ud af min dør og jeg har aldrig haft det bedre. Jeg er meget glad for at du har taget beslutning om at starte for dig selv, så andre kan få glæde af dig.”

  Lise Kaas

 • ” Ditte har den skarpeste intuition, som hun bruger indenfor alle sine arbejdsfelter på en empatisk og hjertevarm måde, der gør, at man føler sig helt tryg i Dittes hænder. Jeg kan varmt anbefale Ditte for hendes faglige dygtighed og alsidighed samt hendes personlige integritet, der gør, at hun virkelig er i stand til at hjælpe mennesker i deres personlige udvikling”

  Vibeke Anderson

Ditte 1

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist