Personlig coaching

Personlig coaching

Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv, så du har nemmere ved at omsætte dine drømme

Blok-Kærlighed

Hvad vælger du?

Coaching er en professionel dialog, der tager udgangspunkt i dine udfordringer og mål med livet.

Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder. Jeg hjælper dig også med at opdage, og stille fokus på, dit fulde potentiale, så du nemmere kan omsætte dine drømme eller ændre din hverdag. Vi har alle mulighed for at tage ansvar og beslutte os for, hvad vi vil med vores liv, men det kræver, at vi er bevidste herom, og at vi har de rette redskaber, der kan hjælpe os på vejen.

Mit spørgsmål til dig er: ”Hvad vælger du?”

Din udfordring

Ved første session taler vi om de problemstillinger og udfordringer, som du tumler med. Jeg hjælper dig med at komme ind til kernen. Sammen sætter vi ord på det, du ikke selv kan finde frem til, faktisk er årsagen til din udfordring.

Antallet af sessions kan variere alt efter, hvordan, og i hvilket tempo, du udvikler dig.

personlig coaching Ditte Lindqvist
Ditte Lindqvist Workshop

Lær mig bedre at kende

Jeg tror på, at vi alle er unikke mennesker, som indeholder lige netop de ressourcer, potentialer og styrker, som vi hver især har brug for. Sommetider har vores egne overbevisninger og filtre dog sløret vores tilgang til disse egenskaber. Jeg kan hjælpe dig til at opdage og stille fokus på dig selv.

Anbefalinger

 • Ditte er en yderst kompetent coach og terapeut. Empatisk, nærværende og med stor respekt for det menneske, hun hjælper. Ditte tager dig forsigtigt om hjertet og guider i den retning, der er rigtig for lige netop dig, der er under hendes kyndige vejledning. Med en kæmpe værktøjskasse til rådighed kan hun altid finde netop det, der sætter skub i processen og fører til ny egen-indsigt. På sin kærlige og varme måde har Ditte understøttet mig i at genfinde troen på min intuition. Jeg er evigt taknemmelig og kan på det varmeste anbefale Ditte. TAK for dig søde Ditte, og for alt det du giver verden ved din måde at være på.”

  Bettina Thoby

 • Ditte er så afslappende og rolig, at det var nemt for mig og åbne op og være ærlig om mange ting.. Det har i den grad været en emotionel oplevelse, fordi, Ditte formåede og åbne op for mig og tænde tude kanalen..! at få afløb for mange frustrationer, mange års usikkerhed & min egen selvopfattelse.. Ditte har givet mig en del værktøjer, som bliver brugbare for min fremtid. Jeg vil, med andre ord, være mine forældre og Ditte evig taknemmelig! Jeg kan derfor varmt anbefale Ditte Lindqvist til personlig udvikling.  Fordi hun er dygtig og hun har ramt lige præcis hvor hun skulle og hun har også udfordret mig, på den gode måde. Tusind tak for alt, Ditte” 

  Manu Singh Parwana

 • Det har været en kæmpe gave jeg har givet mig selv, og jeg ville råde alle der går med noget de har brug for at få ud, til at give det en chance. Jeg har fået bearbejdet mig selv, i lige så høj grad som jeg har fået sat ord på alle de tanker der ikke altid er helt vildt lette at sætte ord på til ens familie, som bekymrer sig! Nogle gange har man bare brug for at få sat ord på tankerne uden at der er nogle der er den bekymrede mor eller kæreste! Men Ditte er også den den der har hjulpet mig til at få styr på mig selv og mit hoved og stillet de spørgsmål jeg ikke selv vidste jeg havde brug for svar på! Hun har hjulpet mig til at udvikle mig selv, og jeg har så meget ro i kroppen og i mit hoved, som jeg sjældent har haft før! Jeg kan kun anbefale hendes terapi til alle andre, også selvom du sidder derhjemme og tror du sagtens kan klare hele verden, så er det altid rart med lidt hjælp til hvordan planen over erobringen skal foregå ;)”

  Emma Winther 

 • “Ditte er en stor gave at have i sit liv! Hun har en sjælden evne til at tage fat lige der, hvor man har brug for det.

  Tak for et helt utroligt givende forløb hos dig. Du har virkelig gjort en stor forskel. Håber en masse andre vil få glæde af din indsigt.”

  Birgit Lyngholm

 • “Ditte er en fantastisk Coach. Jeg kom med stress, søvnbesvær og 1000 tanker i hovedet. Ditte var hurtig til at få overblik over mit kaos og fik mig til at indse at livet ikke behøvede at gå så stærkt. Ditte fik mig lært at trække vejret, hvilket jeg ikke havde gjort i et lang tid og med ganske små ændringer i min hverdag, fik jeg ro og overblikket tilbage. Jeg er så taknemmelig for at Ditte havde tid til at hjælpe mig igennem denne svære tid og giver hermed Ditte mine varmeste anbefalinger. Du er min stjerne . Kæmpe knus til dig Ditte “

  Charlotte Vorre Olsen

Pro-Capture One 2229-Edit-Edit

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist