Ydelser

Dét kan jeg hjælpe med

Jeg tilbyder

Jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer og mål med livet, uanset om du henvender dig til mig som privatperson eller erhvervsvirksomhed. Mit fokus er det samme; Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder – og jeg giver dig redskaber hertil.

Du kan møde mig i 1:1-forløb – enten i min klinik eller på din arbejdsplads. Du kan også møde mig til en workshop, hvor jeg arbejder med hele teams af både ledere og medarbejdere eller med grupper af privatpersoner

_DSC3189-Edit-2

Personlig coaching

Professionel dialog med udgangspunkt i dine udfordringer og mål i livet

Børn- og ungeterapi

Uro, søvnproblemer, ondt i maven? Vi har brug for at forstå og handle herpå

Energetisk healing

Løft din energi og din bevidsthed

Erhvervscoaching

Faglig og personlig sparring. Føl dig godt tilpas og få succes på jobbet

Foredrag

Få inspiration, og bliv motiveret til, hvordan du rykker dine grænser

Meditationer til børn

5 børnevenlige meditationer.

Hypnoseterapi

Effektivt, når du ønsker at ændre gamle vaner og holdninger

Workshops

Udviklende workshops til både virksomheder og private

Meditationer til voksne

6 meditationer med smukke visualiseringer.

Anbefalinger

 • “Ditte er en virkelig Fantastisk dygtig coach… med yderst stor empati, intuition og indfølingsevne forstår hun at guide og hjælpe , samt få en selv til at finde sin egen vej, når man selv tvivler…(i mit tilfælde i forbindelse med karriereudviklings muligheder og et brancheskift) Den allerstørste anbefaling af Ditte herfra”

  Mettelouise Hansen

 • “Ditte har en fantastisk evne til læse det menneske, hun sidder overfor. Med Dittes indlevelsesevne, varme og oprigtige interesse, formår Ditte at hjælpe, udvikle og give konkrete værktøjer – også med hjem. Kan varmt anbefale Ditte”

  Dorthe Jensen

 • “Kære Ditte, jeg har ingen spørgsmål eller ønsker i denne omgang – jeg vil bare sige tusind tak for alt igen igen. Du har simpelthen gjort så meget for mig. Så, bare et stort skud kærlighed og taknemmelighed fra mig til dig idag. Du er en skytsengel og en exceptionel mentor <3

  Niklas

 • “Ditte, du er et utroligt sødt menneske med en stor indsigt i den menneskelige psyke”

  Ilse Svejgaard

 • “Ditte har en utrolig indlevelsesevne og det er så tydeligt, at hun brænder for det hun laver – hun kan slet ikke lade være. Hun har været en kæmpe hjælp for mig til at lære, at sortere i mine tanker, så jeg bruger min energi bedst. Mine varmeste anbefalinger!”

  Rikke Hartmann Pedersen

 • ” Ikke noget hokus-pokus, ualmindelig tillidsskabende og har været stor hjælp efter et par livsfarlige operationer. Hvis du føler at verden er ved at lukke dig ude så kan Ditte i høj grad anbefales!”

  Søren Knap

personlig coaching Ditte Lindqvist

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist