Foredrag

Foredrag

Få inspiration og bliv motiveret til, hvordan du rykker dine grænser som menneske

oplæg-foredrag

Det handler om personlig udvikling

Jeg holder foredrag om personlig udvikling – hvordan vi skaber det liv, vi ønsker.

Mine foredrag varer typisk to timer og kan sagtens skræddersys alt afhængig af gruppens ønsker. Alle mine foredrag handler generelt om at blive inspireret til udvikling og forandring.

Typer af foredrag

Fokusområder, når man har et barn med uro i kroppen

Jeg har i mange år arbejdet med børn og unge, der har været udfordret på alle niveauer, og jeg har hjulpet rigtig mange til at få et liv i bedre balance. Ved dette foredrag kommer jeg med inspiration til, hvilke fokusområder man som voksen skal være bevidst om, så hverdagen kan blive mindre problematisk. Hvordan vi, med enkle og simple værktøjer, hjælper vores barn med at få ro i kroppen.

Styrk dit mod

Jeg inspirerer dig til, hvorfor det er så vigtigt at styrke dit mod. Hvordan vi med en anderledes bevidsthed finder ud af, hvorfor vi reagerer, som vi gør, når vi ikke tør bevæge os frem i livet. Du vil få værktøjer til at blive mere opmærksom på fælderne, der stopper dig i, hvad du har besluttet dig for at gøre. Du har nemlig muligheden for at bevæge dig som et friere og gladere menneske.

Den gode dialog: Forebyg og håndtér konflikter

Hvordan holder du den gode tone og dialog med mennesker, der udfordrer dig? Rigtig mange konflikter bygger på misforståelser, der opstår, fordi vi mennesker har forskellige syn på verden. Hvordan undgår vi at tage tingene personligt og blive drænet for energi, når en konflikt spidser til? Jeg giver dig tips, tricks og værktøjer til at skabe positive forandringer i dig.

Dit autentiske jeg

Bliv inspireret til, hvordan du kan øge din selvbevidsthed og bruge din intuition. Autenticitet er at være ægte og tro mod ens egen personlighed, fuldt troværdig, overbevisende, pålidelig, tillidsvækkende og bevidst nærværende. Jeg giver dig værktøjer til at begynde at studere dig selv, dine værdier, dine indre styrker og udviklingspotentialer.

 

Gør det selv-værktøjer til at skabe det liv, du ønsker

Hvordan finder du din glæde og dit mod frem, så du kan skabe lige netop det liv, du ønsker? Du vil få tips, tricks og værktøjer til at skabe forandringer i dig.

Anbefalinger

  • “Vi ville gerne give vores medlemmer og andre deltagere, en god oplevelse. Hvis du er ramt af en kronisk sygdom, findes der gode råd som kan hjælpe dig til at komme videre i livet, og blive en mere glad person med et positivt livssyn. Ditte fortalte på en opmuntrende, engageret og positiv måde om, hvordan man bliver bevidst om sine tanker og følelser, både de bevidste og de ubevidste, og om hvordan man kan fokusere mere på glade oplevelser. Foredraget gav, med sit konstruktive indhold og den optimistiske stemning, de mange deltagere nogle positive råd og værktøjer med hjem. “

    Lungeforeningen, Hjerteforeningen og Diabetes Lokalforeningen i Rødovre

  • “Tak for foredraget Ditte. Du havde gode powerpoint, der var meget sigende og dine kommentarer var super gode, så vi forstod det endnu mere. Du fik illustreret, at positive tanker gør stærk, og negative tanker gør svag. At det underbevidste er med til at styre vores egen model af verden, og at vi selv kan være med til at ændre vores adfærd. Du var god til at følge op på løse ender så alt blev samlet op”

    Powerjobsøgerne i Rødovre

  • “Ditte Lindqvist gav masser af inspiration til Powerjobsøgerne Sorø. Det var en spændende dag med gode spørgsmål. Ditte Lindqvist er enormt sympatisk og fuld af energi, og gav gode ideer til at se på jobsøgning med nye øjne. Hun indgød mod og lyst til at prøve noget nyt, og vi kan varmt anbefale Ditte!”

    Powerjobsøgerne i Sorø

spirituel udvikling

Kontakt mig

Har du et spørgsmål? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller ringe til mig! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist