Magiske eftermiddage

Har du brug for at 100% RO i din krop og dit sind, du kan nyde din weekend med fornyet energi, samtidig med du er nysgerrig muligheden for helt unikke forandringer i dig?

ditte lindqvist

Magiske eftermiddage byder på: 

 • Dybe healende meditationer
 • Hypnotiske transformerende processer, der forandrer dine begrænsninger til muligheder
 • Fornyet energi vi arbejder med din energifrekvens
 • Masser af indre ro & drys af magi

Meditation i rolige naturomgivelser

Du ankommer kl 15:45, i de skønneste rolige naturomgivelser i Farum. Hér vil du blive mødt af beroligende dufte, fantastisk afslappende musik og skønne rum. Stille og roligt lander du i en stol eller et liggeunderlag med tæpper og puder omkring dig, og kl 16 kan du overlade alt til den RO du er kommet for at finde inde i dig.

Jeg hjælper og guider dig ind i en meditativ dejlig tilstand hvor vi gennemgår de lag indeni dig, der magisk vis og i dit eget tempo, giver dig muligheden for at give slip det du har brug for i dig selv, du kan fra eftermiddagen i en rolig, tilstand, der bringer dig fornyet energi.

Der vil være pause indlagt, hvor du kan nyde en dejlig varm kop the/kaffe, samt lidt frugt eller sødt.

magiske eftermiddage

Datoer for magiske eftermiddage 

 EFTERÅR 2024

 • Fredag d 25 oktober 24         kl 16:00 – 18:00 –  6 pladser tilbage
 • Fredag d. 22 november 24    kl 16:00 – 18:00 –  6 pladser tilbage 

Hvor: Gammel Bregnerødvej 16, Stuen (sort træhus), 3520 Farum
Pris: DKK 600,-

energetisk

Anbefalinger

 • Skønne dufte, afslappende musik, masser af kærlighed og ikke mindst en intens ro  det var, hvad jeg mødte, da jeg trådte ind ad døren hos dig kære Ditte Mine forventninger havde jeg lagt fra mig, da jeg kørte hjemmefra – for man ved aldrig hvor rejsen går hen, når man rammer adressen i Farum det eneste jeg var helt sikker på var, at det med garanti skulle blive en magisk eftermiddag – præcis som du havde lovet og det blev det….
  Man kan virkelig mærke, at du er til stede og giver dig helt hen til os, der er i rummet. Du har gjort alt for, at vi skal føle os velkomne med lys, musik, små gaver og pladser der allerede er gjort klar til os
  Jeg synes, eftermiddagen var helt fantastisk – du har nogle virkelig imponerende evner og du formår at få os omkring dig med ind i dit skønne univers.
   
  Tak for timerne – tak for gaverne – tak fordi jeg måtte være med på din rejse – og ikke mindst tak for dig sødeste Ditte Jeg har kun rosende ord at give dig efter igår Der er mange der har noget helt fantastisk at se frem til.
  Louise Rindom Bodin 
 • Af hele mit hjerte og fra hele min sjæl TAK. De vildeste meditationer.
  Jeg føler mig renset, kalibreret og “opgraderet” til et nyt og højere plan i hele mit system. WOW dine evner overrasker mig gang på gang.
   
  Signe Langgaard
   
 • Tusind tak for magiske meditationer igår. Jeg følte mig healet, let og med en dyb ro bagefter.
   
  Camilla Sternberg
 • “Ditte er en enestående formidler og visionkeeper. Hun beriger med sin viden og energi på en måde som er så tillidsvækkende og kærlig. Hendes fortællinger er relaterbare og brugbare. Ditte er autentisk og bidrager med stor professionalisme, så man føler sig tryg i hendes nærvær”

  Mille Bertelsen

 • Som spirituel business vejleder og coach er det mindst lige så vigtigt som for alle andre, at pleje egen energi og sjælssystem.

  Ditte er min faste støtte til at forblive kalibreret til min sjæls essens og højfrekvente energi.

  Jeg har været til flere Magiske fredage, og hver gang er en smuk, kærlig og sanselig oplevelse lige fra jeg træder ind ad døren hos Ditte, til jeg er hjemme igen.

  Ditte formår at skabe et univers der emmer af ro, kærlighed og høj spirituel energi.

  Meditationerne, energierne og budskaberne kalibrerer mig til mig selv, mit system og Universet. Jeg går hjem ren, opløftet og klar. Fri for sløvende og tyngende energier fra hverdagens påvirkninger.

  Af hele min sjæl – TAK DITTE – Vi ses snart igen.

  Signe Orlandi Langgaard

 • Tusinde tak for en fantastisk eftermiddag i dit eventyrlige univers! 🙂 det var en skøn oplevelse at fyldt kroppen og sindet med lys, varme og god energi samtidig, med at jeg undervejs, gennem din indlevende måde at lede meditationen på, kom på en oplevelsesrig indre rejse, der gjorde mig klogere på mig selv. Dit nærvær, omgivelserne og stemningen gjorde jeg i trygge rammer fik rykket ved nogle indre grænser, og at jeg følte mig som et fornyet, afslappet menneske da jeg gik derfra.

  Det er en oplevelse jeg ikke ville være foruden og helt sikkert ønsker at få igen, ligesom jeg vil anbefale den til alle der ønsker at gøre noget godt for sig selv.

  Jacob Krall Jespersen

 • Kære Ditte

  Det er jo bare fantastisk at være i dit univers med respekt for alle og få lov til at fylde sine celler med gode energier og kærlighed til livet.

  Så går alting ligesom noget lettere i livet. TAK !

  Anne Brith Jensen

 • Kæreste Ditte 

  Tusinde tak for en helt særlig eftermiddag – den er i sandhed magisk !
  Dit kærlige nærvær og din helt særlige måde at bruge din stemme på, skaber det mest trygge og omsorgsfulde rum, så det var nemt at give slip og lade mig guide. Jeg føler virkelig at jeg kom dybt ned, og husker hvem jeg er dybt indefra, som at komme hjem, og jeg har fået givet slip på overbevisninger, som er på tide at jeg slipper. Jeg er stadig meget rørt og dybt dybt taknemmelig her flere dage efter.  

  Anne Mette Dion

 • Jeg deltog med 5 veninder i et magisk eftermiddags arrangement hos Ditte, og magisk det var….Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg var skeptisk inden arrangementet, men med Ditte ro, indlevelsesevne og skønne stemme blev det en ren velværeoplevelse og en skøn måde at starte weekenden på. Vi følte os alle befriet for bekymringer og stress og kunne gå glade og lettede på weekend. Tak for en fantastisk oplevelse Ditte, som i den grad kan anbefales til alle som vil gøre noget godt for sig selv – også skeptikerne ☺  

  Camilla Rimmer

 • Alle burde tage en eftermiddag ud til en magisk stund med dygtige Ditte ! Dét har alle fortjent og brug for. Og WOW, for en magisk oplevelse fuld af nærvær, tilstedeværelse, healing og kærlighed. Jeg er fuld af beundring over det rum, som Ditte formår at skabe og holde, og så skaber meditationerne i den grad fornyet energi og flow i både krop og sind! Jeg har derfor booket hele to magiske eftermiddage mere, for dét er da den bedste investering, jeg har gjort i mig længe ! TAK ! 

  Josefine Hyllested

 • Kæreste Ditte
  Tusind tak for endnu en fantastisk dejlig stund i dit selskab med din kyndige og kloge guidance ind i et frirum, hvor det der sanses og mærkes er mere virkeligt end al verdens støj og larm. Det rum og den energi, du skaber for dem, der kommer ind i dine skønne lokaler er virkelig magisk.

  Et frirum og åndehul, hvor det er muligt både at slippe alt, der er gammelt og udtjent og lade sig løfte og lette.

  Kan varmt anbefale at give sig selv en magisk eftermiddag med Ditte

  Mette Weinreich

_DSC1384-Edit

Kontakt mig

Lyder Magiske eftermiddage som noget for dig? Så er du velkommen til at sende mig en e-mail eller sms på 61336679. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

All Rights Reserved © 2022 Ditte Lindqvist